9 Ağustos 2015 Pazar

WooCommerce'te kargo yöntemleri

WooCommerce'te kullanabileceğiniz birçok kargo yöntemi mevcut. Bu yöntemleri kullanarak müşterilerinize hemen hemen her türlü kargo hizmetini verebilirsiniz.
  • Sabit Oran: WooCommerce'te halihazırda bulunan en detaylı kargo özelliğidir. Kargolarınızın fiyatlarını ülkelere, ürünlerin kargo sınıflarına göre ayarlayabilir, ekstra maliyetleri ekleyebilir, dilerseniz bu kargo yöntemini temel olarak alan yeni kargo yöntemleri oluşturabilirsiniz.
  • Ücretsiz Kargo: Ayarlarını yapması en basit olan kargo yöntemi. Hangi ülkelerde aktif olacağını ve aktif olması için minimum ne kadar alışveriş yapılması gerektiğini belirleyebilirsiniz. Ayrıca kupon koduyla aktive edilebilir de yapabilirsiniz.
  • Uluslararası Kargo: Bu yöntem de yurtdışına göndereceğiniz kargolar için özel ayarlar yapabilmenize olanak tanıyor. Hangi ülkelere için uygun olduğunu ve kargo ücretlerini ayarlayabilirsiniz.
  • Yerel Teslimat: Bu yöntemin aktif olduğu bölgeleri posta kodu ile belirleyebilirsiniz. Mesela İstanbul'un sadece belirli bir bölgesinde yerel teslimat yapabiliyorsanız, sadece o bölge için bu yöntemi aktive edebilirsiniz.
  • Mağazadan Teslim: Ürünlerinizi mağazanızdan teslim edebiliyorsanız, bu yöntemi aktif hale getirip kullanıcılarınıza ürünlerini online olarak satın alma imkanı sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder